Forum dla nastolatek :)
Hej!
Narazie witam siê tylko z Majk±, bo co¶ tutaj "t³oczno" (a¿ dwie u¿ytkowniczki super ;D) Tak wiêc Majka mnie zna (z neta niestety nie z reala ;(), ale napiszê dla tych, co mnie nie znaj± ;D
Mam na imie Ania, co chyba widaæ po moim nicku:) W kwietniu skoñczy³am 13 lat, chodzê do 6 klasy szko³y podstawowej. Mieszkam w Poznaniu z mam± i 7-letnim bratem. Tak wiem beda pytania, dlaczego mieszkam tylko z mam±, wiec pisze od razu, ze moi rodzice sa po rozwodzie, moj tata mieszka az w W-wie ale mamy z nim kontakt:)
Mam tez kota, na którego mój brat Karol wo³a "Mruczajka" Jego oficjalne imiê to Mruczek, Mruczu¶ ale oczywi¶cie w naszej rodzince wszystko jest pozmieniane i pomieszane, wiêc wysz³o Mruczajka, Mruczajdos, Mruczons, Mruczonso itd. xD
Moje hobby to taniec towarzyski, chodzilam na zajecia jeszcze jak mieszkalam w Czempiniu (przeprowadzilam sie rok temu) narazie nie chodze, ale od wrze¶nia 2008 chce sie znowu zapisac, bo bardzo mi sie podobalo ) Oprocz tanca interesuje sie takze spiewem i gr± na skrzypcach, na skrzypcach gram od 6 roku zycia, ale ostatnio zrobilam sobie dosyc dluga przerwe
To chyba tyle o mnie, jesli oczywiscie macie jakies pytanka to pytac:)